STEL JE 100% UNIEKE EN PERSOONLIJKE GESCHENK ZELF SAMEN IN ENKELE KLIKKEN

Ontwerp je eigen Champagnefles!

Ga je binnenkort trouwen, geef je een feest, of ben je gewoon op zoek naar een persoonlijk geschenk? Een gepersonaliseerde champagnefles is uniek en persoonlijk. Bestel deze fles met je eigen tekst, ontwerp en foto. De fles wordt voorzien van een kunststof sleeve, die de fles volledig bedekt. Je kunt direct een 3D voorbeeld bekijken tijdens het opmaken, zo weet je zeker dat jouw fles helemaal naar wens is. Veel ontwerpplezier!
Gemiddelde levertijd: twee weken.

Champagne Baron Brut

Het Champagnehuis Baron Fuenté, een begrip in Frankrijk, werd in 1967 opgericht door Gabriel Baron en zijn Spaanse echtgenote Dolores Fuentes. De wijngaarden bevinden zich in de gemeente Charly sur Marne en liggen op de beste percelen van dit gebied, namelijk tegen de hellingen uitkijkend over de rivier de Marne. De wijngaarden zijn beplant met de traditionele druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.
Deze Tradition wordt gemaakt van 70% Pinot Meunier en 30% Chardonnay, is lichtgeel van kleur met een fijne mousse. Elegante tonen van brioche, gekonfijt en gedroogd fruit met een licht honing aroma. Een Champagne die soepel en goed in balans is.
€ 26,99

Beschikbaarheid: In voorraad

  • € 24,99 bij 12 flessen  bespaar 8%
  • € 23,99 bij 36 flessen  bespaar 12%
  • € 22,99 bij 72 flessen  bespaar 15%
ONTWERP JE EIGEN
CHAMPAGNEFLES!