Klantenservice

Aankopen van producten
Bij BedruktGeschenk(.nl) kun je op verschillende manieren overgaan tot aankoop. Wij bieden je de mogelijkheid om in onze winkel aankopen te doen of via onze webshop online producten te bestellen. Deze kunt je betalen middels Ideal of creditcard op de website. Onder rembours betalen is ook mogelijk, houdt er wel rekening mee dat betaling onder rembours een toeslag kent van € 8,95.

Bezorging van producten
Via https://bedruktgeschenk.nl/ kun je al je gekozen producten thuis (in Nederland) laten bezorgen via DPD/Vinologix. Deze vervoerder is gespecialiseerd in het snel en veilig bezorgen van je product. De flessen worden in breukvrije verpakking verzonden en is ruimschoots verzekerd tegen schade. Je ontvangt het pakket dus altijd in goede orde!

DPD/Vinologix werkt als volgt:
  • Indien je het pakket niet in ontvangst kunt nemen, dan wordt het pakket bij het dichtst bijzijnde 'pick-up point' aangeboden.
  • Wij bevestigen je bestelling per email en voorzien je van een link om op internet te volgen wat de status is van de bestelling.

Wij rekenen voor het bezorgen vanaf 6 flessen geen bezorgkosten.

Voor het bezorgen van onze producten op de Waddeneilanden geldt een toeslag van € 8,95. Deze wordt apart in rekening gebracht.

Ook kunt je je aankoop afhalen in de Wijkermeerstraat 27, 2131 HB Hoofddorp.
Indien je buiten Nederland een product geleverd wilt hebben, neem dan contact met ons op.

Webshop keurmerk
BedruktGeschenk(.nl) is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dit geeft de volgende voordelen:

Veilig en betrouwbaar Indien je winkelt bij een aangesloten webwinkel weet je als consument dat:
  • Je veilig kunt betalen
  • Je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt
  • Je privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
Met andere woorden, dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen op internet.

Verkeerd of beschadigd artikel
BedruktGeschenk(.nl) doet haar uiterste best om je bestelling onbeschadigd en netjes af te leveren. Indien je niet het juiste product geleverd krijgt of er is sprake van beschadiging, neemt dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan in overleg voor een oplossing zorgen.

Onze privacy policy
Wat gebeurt er met je gegevens? De verzamelde informatie is eigendom van BedruktGeschenk(.nl).

De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om onze eigen dienstverlening aan klanten en bezoekers te verzorgen. Je gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om je bestelling uit te voeren.

De verwerking van de gegevens van de afnemer zal geschieden in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving (AVG)

Als je vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als je inzicht wilt in de gegevens die wij van je registreren, kun je een e-mail sturen naar info@bedruktgeschenk.nl.