Bekijk het ontwerp in 3D

Welkom bij BedruktGeschenk.nl Je kunt bij ons een uniek en persoonlijk geschenk ontwerpen. Hoe vaak is het je al gebeurd dat je een fles wijn hebt gekregen, die je na een tijdje uit het wijnrek haalt, en waarvan je bent vergeten van wie je de fles hebt gekregen? Onze missie is het creëren van een origineel en uniek geschenk waarvan je nooit vergeet van wie je deze hebt gekregen. Dat doen wij door het aanbrengen van een kunststof sleeve, in de door jou gekozen uitstraling. De sleeve wordt middels een thermisch proces om de fles aangebracht.

Op deze pagina lees je hoe je je eigen fles kunt ontwerpen en bestellen.

Stap 1

Kies je product. Wil je een heerlijke bubbel? Kies dan Cava of Champagne. Je kunt ook kiezen voor een lekkere witte of rode wijn. Is de ontvanger een groot bierliefhebber? Wij bedrukken ook mooie speciaalbieren van Jopen Bier uit Haarlem. Ook hebben we een Spaanse olijfolie van hoge kwaliteit die je volledig je eigen uitstraling kan geven.


Stap 2

Kies je aantal. Het minimale aantal is 6 flessen. Daarna kun je steeds je aantal per 6 verhogen.


Stap 3

Klik op ‘Ontwerp je fles’. Zo ga je naar de ontwerpmodule.


Stap 4

Ontwerp je fles in de ontwerpmodule. Hier kan je zelf een keuze maken voor de achtergrond, foto, tekst en de kleur van de capsule die om de hals van de fles wordt aangebracht.


Stap 5

Bekijk je zelfontworpen fles in 3D en beoordeel of je tevreden bent. Zo niet, ga terug naar ontwerpen. Ben je tevreden? Dan kun je je bestelling afronden en betalen. Binnen 14 dagen worden jouw flessen thuisbezorgd.

Ontwerp je fles!